Раздялата може и да е твърде болезнена и непоносима за

...
 
Раздялата може и да е твърде болезнена и непоносима за
Коментари Харесай

Ще се върне ли той? Виж знаците, които подсказват

 

Раздялата може и да е прекомерно мъчителна и непоносима за нежния пол, само че вярата, която оставя след себе си, дава сили на дамата да продължи. Но не напред. Защото е без него. А тя не желае това. Надеждата ни кара да имаме вяра, че без значение от събитията, той може би ще се върне. Но в действителност ли ще го направи? Може би някогашният ти не стопира да си мисли за теб всяка вечер, а може би към този момент си има друга? Въпроси, чиито отговори няма по какъв начин да знаеш. Сърцето ти е разрушено и не може да мислиш рационално, когато си прекомерно прочувствена. Но би трябвало да знаеш, че в случай че той е твоя човек и любовта ви е същинска, ще откри метод и още веднъж ще бъдете дружно. Когато двама души се обичат, постоянно намират път един към различен. Това е силата на любовта, която е способна да победи всяка компликация.

Виж знаците, които подсказват, че той доста скоро ще се върне при теб.

Но преди този момент ти представяме три съществени правилото, които би трябвало да приемеш, когато този, който си обичала, те е напуснал.

Знай цената си

Ако не обичаш и не цениш себе си, няма кой различен да го направи. Как очакваш някой да те обича, когато ти самата не го правиш? И да, може и да звучи тривиално, само че би трябвало да знаеш цената и да не преследваш този, който те е напуснал. Запази самоуважението си непременно и не се унижавай, колкото и да боли.

Преоткрий себе си

За да схванеш цената си, би трябвало да знаеш коя си в действителност. Сега е момента да прекараш повече време със себе си и да схванеш какво харесваш да правиш, когато си сама и какво искаш от живота. Преоткривайки себе си, може да намериш мощ, която в никакъв случай не си предполагала, че може да притежаваш.

Остави го за в този момент

Ако искаш още веднъж да се съберете, би трябвало да приемеш обстоятелството, че има възможност и в никакъв случай да не се върне при теб. Реалността може и да е мъчителна, само че напразните очаквания носят повече разочарования и горест от нея. Спри всевъзможен контакт с него за известно време. Това ще помогне и на двама ви да осъзнаете какво се е случило сред вас. И когато не се поддавате на страстите от раздялата, е прекомерно евентуално да се върне той при теб.

Знаем, че нямате самообладание да разберете знаците, които издават, че има вяра любовната ви приказка да продължи и по тази причина повече няма да ви караме да чакате! Вижте кои са те.

Той към момента те обича

Ако той ти каже, че към момента е влюбен в теб, тогава шансът, това да не е в действителност краят, е доста огромен. Може би сте се разделили, поради краткотрайни различия или недоразумения, само че това не значи, че любовта си е отишла. Ако той в действителност те обича, няма да те остави просто по този начин да си тръгнеш и то вечно. И мъжете са способни на страсти и усеща, колкото и необичайно да звучи.

Иска да разбере за любовния ти живот

Разделили сте се, само че той не стопира да се интересува освен от теб, само че и от любовния живот, който евентуално водиш. Ако той разпитва приятелите ти дали излизаш с някого, следи те в обществените мрежи и даже има смелостта да те пита непосредствено, сигурно не го прави, тъй като му е скучно. Защо се интересува, откакто към този момент не сте дружно и не изпитва нищо към теб? Може би, тъй като не е по този начин, само че егото му е прекомерно огромно, с цел да признае, че към момента те обича и желае да се съберете. Но повярвай, в случай че в действителност е по този начин, няма да издържи още дълго без теб.

Опитва се да откри контакт

Въпреки всичките старания, които полагаш да стоиш надалеч от него, той не стопира с опитите да откри контакт с теб. Продължава да ти написа, без значение от това, че ти не му отговаряш. Нима се е осмелил и те е поканил да излезете? Приеми, само че не незабавно. И се хвани невъзмутимо. Покажи му, че можеш и без него и ти не си кукла на конци, с която може да си играе.

Старите навиците не си отиват

Ако той към момента се държи с теб по този начин, както и когато сте били във връзка, сигурно си не е инцидентно. Просто табиет или обич? Никой не назовава с благи думи другия в случай че той му е изцяло апатичен. Особено някогашните. Ето това демонстрира, че той към момента има усеща към теб и прави опити още веднъж да разтопи сърцето ти и да те завоюва. Хитър ход и игра на усеща. Позволи си да „ изгориш “ в случай че си щастлива с него.

Вижте още ⤵️

 

 

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР